Post by luomoiwarxare on Feb 18, 2022 1:22:58 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy viac zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
Dobre, ohodnotil by som to 5 hviezdičkami, ale tu je vec. Aby ste získali prémiu, musíte zaplatiť 7,99 TÝŽDEŇ!!! Neviem prečo, ale tak sa rozhodli. Aby sme vám zaplatili za žiadne prirážky a iba DVE položky. V obchode tiež nemajú veľa vecí na nákup. Doslova som dokončil nákup vecí len za 1 a pol dňa! Obchodom mám na mysli výber krému, kvapkadlá a polevy. A na konci, keď dostanete všetky možnosti výberu jedla, zostanete pri poslednom jedle NAVŽDY! Ospravedlňujem sa, ale 3 hviezdičky sú to chlape!!
I had their sundae icecream & it was amazing! A perfect blend of fruits & icecream, topped with cherries & sprinkles! 0 Likes, 0 Comments.
Táto hra je super zábavná a žiadne reklamy, ktorá je dobrá a smotana je spokojná milujem hru a ďakujem majiteľovi, ktorý vytvoril túto hru ahoj
Ahoj, myslel som, že spoločnosť sa hral s vašimi priateľmi, musím sa čoskoro vrátiť do kontaktu o tejto nehnuteľnosti musí urobiť toto a ďalšie podrobnosti o vašom čase vo vašom živote svojim zákazníkom vo vašom živote svojim zákazníkom, ktorí už zaplatili vy, ako aj ja to môžem poslať aj mne, takže budeme potrebovať vašu podporu, aby sme to uľahčili všetkým v mojej hlave a o tomto som ešte nič nepočul, ale stále pracujem u vás doma v nedeľu aspoň posledné dve dní neskôr na nastavenie .
Je tu príliš veľa reklám, reklamy sú lepšie ako hra. Ako očakávajú, že ľudia budú hrať túto hru a zároveň hrať, je tu 4 alebo 5 vecí, ktoré mrznú. Body získate len zo špeciálneho jedla. wow, aké skvelé hra.😒
Je hrozná
... Takže zakaždým, keď som hru hral, bol som nadšený a keď som ju dokončil... Po reklame sa objavila reklama Hra zamrzla... Spustil som ju znova a stále sa stalo to isté... Myslel som si, že táto hra je dosť dobré..
Príliš veľa pridáva! Každá úroveň, ktorú prejdem, je pridaná. Naozaj si myslím, že by malo byť menej prídavkov, chcem si len zahrať hru, ale bránia mi v tom.
Moja drahá, ak miluješ reklamy, táto hra je pre teba a ak nenávidíš reklamy, táto hra nie je pre teba a každú minútu sa objavila reklama, tak si túto hru neinštalujte
Je to dobrá hra, ale mám veľa reklám a zakaždým dostávam tú istú reklamu.
Nuda, úrovne sú príliš krátke Príliš veľa reklám Neustále sa snažím kupovať novú pumpu a tá sa prepne na krém alebo polevu a kúpi si to namiesto novej pumpy a je to otravné, jedna z najhorších hier, aké som kedy hral dokonca aj môj bratranec (5 rokov) túto hru nenávidí
Hra bola dobrá, ak budete mať možnosť hrať. Ale všetko, čo musíte urobiť, je sledovať pridávanie za druhým nonstop a to príliš presne dlho. Veľmi dráždivé. Ani nie 5 minút inštalácie hry a už som videl 6 pridaní. Čo viac sa dá povedať. Odinštalovanie n by vám odporučilo nestrácať čas
FAKT NENÁVIDÍM TÚTO HRU Táto hra je NAJHORŠIA, existuje veľa reklám a vždy sa mi pokazí, napríklad keď stlačím reklamu na hodinky, aby som dostal klávesy a keď som stlačil exit, nedostal som ani svoju odmenu, ani v časti kartovej hry, ktorú som sledoval karta s jednorožcom a práve som dostal coinssd a tiež na truhlici pokladnice je napísané, že existuje jednorožec, ale táto hra len stráca čas!!! Keď na to pomyslím, nedal by som ti 1 hviezdičku, ale ak by som mohol, dám ti 0 hviezdičiek😡😡
Dobrá hra Je to dobrá hra, ktorú si môžete zahrať, ak sa nudíte alebo ste naštvaní, vďaka čomu si oddýchnete vďaka hre. Žiadam vás, aby ste si ju stiahli. Ale nepríjemná vec, že má veľa reklám! Ale je to dobré len pre reklamy, ale ďakujem za prečítanie
Perfect Cream Arked oeb
Hra je v poriadku, ale neustále reklamy sú rušivé a hru sa neoplatí hrať. Nestrácajte tým čas.
Perfect Cream آرکید wtc
Cooking Joy 2 הדמיה bofy
Bad ice cream 4 hraj hry
Páči sa mi táto aplikácia, ale je tu toľko otravných reklám a jedna vec, ktorá sa mi nepáči, je, že úrovne sú príliš krátke
Za prvé dá sa stiahnuť!!! A niesu tam reklamy.!!!!? Nikto si vymýšľať nebude!!?
Je to v poriadku. Grafika nie je skvelá, ale nie zlá. Nie super zábava tbh
4 hviezdy, lebo najprv... SOM BOL EXITE, ale potom to bola nuda. Teraz... TO NEBUDE FUNGOVAŤ!!! Okrem toho to bolo trochu uspokojujúce, ale z odinštalovania som tak sklamaný. 😔😒
Creme Perfeito Arcade pycv
Aplikáciu mám veľmi rád, ale je to trochu detská hra, ale táto hra môže zostať v mojom telefóne 📱 možno rok, pretože sa mi páči hra a tiež ich príde vždy, keď pls problém vyriešite a zmením svoje hodnotenie
Stiahol som si túto hru, ale hral som len asi 10 sekúnd a 26 sekúnd hrala NESKIPOVATEĽNÚ reklamu. Túto hru by som neodporúčal a tiež som nedostal žiadne pokyny, ako hrať túto hru, je to ako keby hra očakávala, že budete automaticky vedieť, čo máte robiť.
Úžasná hra v celom vesmíre a je cool a chladná, sotva musíte stlačiť obrazovku, je to úžasné, ako môžete získať nové chute a nové produkty 👍🏼👍🏼
V prvom rade si myslím, že musíte predĺžiť každú úroveň, aby to mohlo byť návykovejšie a náročnejšie. Po druhé, pridajte viac potravín na každej úrovni, pretože moje sú len nudné vafle a ovocie. Po tretie, odstráňte zbytočnú bonusovú úroveň. Čokoľvek okrem toho sú veci jednoducho úžasné a naozaj to milujem. Perfektné.
Je to super ale aj skoda ze sa neda tam nieco ine robit ale inak super!!(mala som aj uni)💕💙💜👍
Pekný
Super hra naj je moja ked si vipnete internet tak nebude reklama
Môj 3-ročný chlapec si kúpil prémiovú verziu tejto hry.. odstránil aplikáciu a poslal vývojárovi e-mail so žiadosťou o vrátenie peňazí a žiadna odpoveď. Teraz mi účtujú znova... nie sú to skvelé služby.
Hra je výborná ale stále skáče reklama deti nemajú záujem čo nemá súvis kazí hru ,pre reklamu odinštalovávam ..........
Perfect Cream Arcade otpq
Doslova len posiate reklamami. Dokončiť jednu hru? Tu je reklama, ale nechcete bonusové prekvapenie, ktoré hrá reklamu? Škoda, teraz si ešte nejaké budete musieť pozrieť.
Myslím, že táto hra je trochu zábavná... Ale niekedy, keď dokončím jednu zo svojich úrovní, zobrazí sa prázdna modrá obrazovka a v hornej časti obrazovky sa zobrazí správa dokončená úroveň. Celková recenzia: zábava, nie príliš nudná, ale trochu bugovaná
Táto hra je tááák uspokojujúca! a toto je len prvýkrát, čo hrám a som posadnutý! 5 hviezdičiek
Táto hra je taká ťažká, ale stále naozaj nechcem z 10, nie je to taká dobrá hra, pretože je to moja sestra, ktorá sa práve vykakala do nohavíc pokračuj v tom, čo som povedal, je to hrozné, pretože ako keď prvýkrát spustíte hru, polovica vecí a vy chýba mi to, preto je to hlúpe
Dávam tri, pretože je to tiež dobré a tiež zlé, v tomto vidíte, čo sa stane, ak budete držať krém len vtedy, keď tam bude koláč alebo čerešne, po hre vám dá iba 2 hviezdičky a ak ho budete držať vždy a krém spadne tiež, potom vám vždy dá 3 hviezdičky
Táto hra je perfektná, no zároveň je sklamaním, keď príde reklama