Post by luomoiwarxare on Feb 18, 2022 1:04:58 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אבני חן ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
אוהב את המשחק אבל צריכה להיות אפשרות לערבב או משהו דומה כי תמיד מגיע שלב שאתה מקבל ביטים שאי אפשר להשתמש בהם
תמונות אפליקציה גורמות לזה להיראות כמו משחק טטריס, כשהבלוקים יורדים. זהו משחק פאזל עם חלקים דמויי טטריס, אבל זה לא עובד בכלל.
פאזל הבלוק הזה עורר בי התלהבות, אני פשוט לא יכול להפסיק לשחק אותו בטלפון שלי ובטאבלט שלי, אתה פשוט ממשיך לשמור אותו בסליל (אמיתי)
מאוד כיף, קצת קל אבל רק התחלתי לקוות שזה יהיה קשה יותר.
משחק קטן לא רע. הרמות נשמרות מעניינות. לא הרבה מבחינת אתגרים, אבל כיף בכל זאת.
Block Puzzle - 블럭 퍼즐 퍼즐 yzaq
אהבתי את זה עד שעדכנת את זה. תחזיר את המקור
ייתן יותר כוכבים אבל נראה שהמשחק יודע בדיוק את כל הבלוקים הלא נכונים לתת לך. אני מנסה להתאים צורות אבל המשחק הזה ממש נותן 3 צורות מאותן גב אל גב במקום לתת את הצורה שאתה צריך. ואז ברגע שמילאת את הלוח בצורות כדור מוזרות, הם שולחים לך את הקובייה של 16 בלוקים כדי לסיים את המשחק שלך...
Block Puzzle Puzzle bma
משחק נהדר לתרגול הכישורים החזותיים-מרחביים שלך. המון כיף!!
אני אוהב את המשחק אבל המודעה שנוספה פשוט תפסיק אוטומטית, המודעה לא מופיעה לי שוב, היא פשוט מתגלגלת כשאני מנסה
נמוך מאוד להורדה
משחק לא רע
כיף, ומרתק מאוד.. האם ייתכן שנוכל לסובב את החלקים כדי להתאים אותם טוב יותר כשתעדכן את זה בקרוב?
עדכנתי וקיבלתי 50 רמות חדשות!! אני חושב שאני צריך לעדכן אחרי שעשיתי את כל הרמות בשבילי ... זה שומר על המחשבה שלי.
לא מרגש, לא מאתגר.
אף פעם לא חשבתי שאגיד את זה... אבל המודעות לא עובדות 3/4 מהזמן ושוללות את היכולת שלך להרוויח מטבעות נוספים מבלי לשלם עליהם. (Samsung Fold2 Z 5G/Android OS ver 11 (R).
החלק המתקדם שבו אתה צריך להשלים אתגרים הוא מצוין! הקושי מתקדם בקצב הגון. החלק הקלאסי שבו אתה מניח בלוקים אינסופיים יכול לצרוך קצת עבודה. הקושי עולה מהר מדי מכיוון שהמחולל האקראי הורג אותך במהירות עם בלוקים גדולים מדי
נהדר כייפי מאתגר
הפרסומות שאתה מאפשר הן חולות. אני ברמה 800 והמודעות שלך שאתה מתיר בהחלט חצו גבול היום. למעשה שילמתי על שום פרסומות, אבל אני ממשיך לקבל אותן. הפרסומות מעצבנות אבל אני נהנה מהמשחק.אבל היום אני צופה במודעה המותרת שלך ל- Dragonscape Adventure והיא מראה אדם שמנסה להתאבד בתלייה. זה לא בסדר. יש ילדים שמשחקים במשחק הזה. הפרסומת הזו הופיעה בערך בכל פעם שהייתי צריך משחק המשך. אתה ברצינות מתכוון לאפשר את זה??
ארפלפן
הורדתי את האפליקציה הזו אתמול ואני אוהב את המשחק. אני משחק כשהסאונד כבוי כך שקל להתעלם מהפרסומות. אתמול היה לי משחק קוביות בונוס והייתה עוד תכונה למטה. עם זאת, בן לילה שניהם נעלמו. אני לא בטוח אם זה משהו שצריך לשנות.
עזרה טובה עם הזמן שעבר.
רוצח זמן נהדר. דומה לטטריס. אתה יכול ללכת לאיבוד במשך שעות במשחק הזה.
וואלה סבבה
המשחק הזה בידר אותי כל השנה. השלמתי חמש רמות בכל יום, שנמשכו כרבע שעה. המשחק גם מהנה וגם פותר חידות. רמות חדשות מתווספות כל כמה חודשים. כמות המטבעות שניתן לאסוף לעולם אינה מסתיימת. ההעצמות עוזרות לגרום לכל רמה קשה להיראות קלה. בדיוק הגעתי לענן שאומר "בקרוב" היום. המשך עם העבודה הטובה!
כיף אבל הפסיק לעבוד. היה צריך להתקין מחדש פעמיים. עושה את זה שוב אני אמחק את זה לצמיתות.
אני מדרג 4 כוכבים בגלל המודעות, ואז כולם נחמדים זה משחק נחמד. אני אישית מעודד אחרים להוריד את המשחק הזה...
לאחר מתן דירוג 5* לאפליקציה הזו, היא פתאום מתחילה להתנהג בצורה לא נכונה. לאחר הפסד בסיבוב שמתי לב שכאשר הוא עובר למסך להזדמנות בחינם, כאשר בוחרים באפשרות "חינם" המסך פתאום הופך לשחור, מה שמונע ממני את ההזדמנות להאזין לתוספת ובהמשך להזדמנות החופשית... הוא עושה זאת שוב ושוב .
Guns of Glory: The Iron Mask حکمت عملی uqi
חויבת ב-RM 42.99 עבור רכישת Block Puzzle - Superior Pack (Block Puzzle) מ-Google Play. TQ לשימוש ב-Pay with Digi. RM0. חויבת ב-RM 32.99 עבור רכישת Block Puzzle - Best Pack (Block Puzzle) מ-Google Play. TQ לשימוש ב-Pay with Digi. 2 פעמים חויבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למהיייייי? אני לא מרוצה 😤😤😤😤😤
זה נחמד אבל יש לו הרבה מודעות אבל זה נחמד כשאין לך מה לעשות
Block Puzzle Mõistatusmängud ltsr
אתה לא יכול לסובב בחופשיות חלקים כפי שהתיאור קובע. אתה מוגבל למספר נבחר של סיבובים.
🥰
קשה מדי! לא כיף במיוחד!
משחק לא הגיוני. זה באמת לא אמור לעלות כתוצאה מכך כשאתה מחפש "טטריס"
יותר מדי נפילה מכדי להרוויח כסף. צורות בלוקים נשארות באותה צורה ללא סיבוב, לאחר שהאפשרות לסובב אותן היא בתעריף תשלום בלבד. קצת ברור מדי בשבילי