Post by bilposenasi on Feb 16, 2022 10:37:33 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Šūnu paplašināšanas kari ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Šūnu paplašināšanas kari IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģeneratora punkti ▞▞▞
▞▞▞ Šūnu paplašināšanas kari 2022 version ▞▞▞
Spēle ir laba, taču ir līmeņi, kurus nevar pārspēt, ja vien neizmantojat jaudas padevi, un, kad jauda ir beigusies, jums par to ir jāmaksā, vai arī jāskatās reklāmas, kas ļauj to skatīties tikai reizi dienā.
Būtībā tā ir Tentacle Wars naudas izkrāpšana. Tā kā TW izstrādātāji neatjauninās savu spēli, es spēlēju šo. Vieni un tie paši līmeņi šajā spēlē tiek atkārtoti atkārtoti. Katrs līmenis ir pārspējams bez jaudas. Es nevaru izturēt šo spēli bez reklāmu bloķētāja.
Labi
Ļoti viduvējs, un ir daudz tādu spēļu kā šī, kas ir daudz labākas. **Rediģēt: Izstrādātāji ļoti labi reaģē uz cilvēkiem, un šķiet, ka viņi patiešām cenšas sniegt lielisku pieredzi, un par to es viņiem piešķīru papildu zvaigznīti. Viens no milzīgiem spēles traucējumiem ir tas, ka skaņas efekti ir briesmīgi. Bet es noteikti teiktu, ka šī spēle ir pelnījusi izmēģināt.
Līmeņi izstrādāti tā, lai jums būtu jātērē monēta, lai to pārspētu uz 3 zvaigznēm. Nav laika vērts. Dievs, šausmīga lietotne. Apskatot 5 zvaigžņu atsauksmes, šķiet, ka uzņēmums iegādājās dažas atsauksmes, jo atsauksmes var atšķirties, taču dažas frāzes atkārtojas bieži.
Šūnu paplašināšanas kari Stratēģiskās spēles olu
Likās ok līdz līmenim, kurā ir nepieciešama jauda, lai to nokārtotu. Ja pirms šī līmeņa izmantojāt savu bezmaksas, jums ir jāiegādājas jauns. Tātad jūs maksājat vai iestrēgsit. Citādi man patika spēle. :edit: Es paskatījos. šī ir krāpniecība. kādu līmeni nevar pārspēt bez jaudas palielināšanas. Es nometu tge atsauksmi no 2 zvaigznēm uz 1.
Šī ir pārsteidzoša spēle laika pavadīšanai. Bet lielais ekrāns manam OPPO F19 telefonam, tas stiepjas vertikāli, tā pilnīgi bezjēdzīgs un muļķīgs skats pēc skata. Vai ir kādas iespējas mainīt šīs spēles izšķirtspēju, lai iestatītu ērtu skatu?
Man patīk šī spēle, taču es pamanīju, ka mani kaitina tas, ka tie liek šķist, ka ir simtiem līmeņu, bet patiesībā tie ir tie paši līmeņi vienā ciklā, tāpēc pēc kāda laika spēlēšanas jūs atklāsit sev tādus līmeņus, tu jau esi pārspējis. Nebūtu nekas nepareizs, ja būtu godīgs un teiktu, ka jums ir tikai 100 unikāli līmeņi vai cik daudz to ir.
Esmu šāda veida stratēģijas spēļu pazinējs. Un šis ir sūdīgs. Tā formatēta kā saldumu simpātiju vai kāda cita bērniem draudzīga spēle. Es izspēlēju tikai dažus līmeņus, taču mehānika ir nedaudz lēna un atpaliek no jūsu faktiskajām kustībām. Tas nav labi. Nav spēles vai stratēģijas. Pārāk vienkārši.
Man ļoti patika spēle, taču es jutos neapmierināts ar tās augstākajiem līmeņiem, jo es sāku meklēt ceļvežus, kā pārvarēt vairākus līmeņus. Lai gan ir vairākas jaudas, kas jums palīdzēs, tās ir lietas, kuras es negribēju izmantot.
Tātad.. Patīk spēle, tā ir ļoti jautra un laikietilpīga. Lai gan parunāsim par reklāmām, es nevarēju nokārtot līmeni, jo reklāma burtiski aizņēma mana ekrāna augšējo pusi un kādu iemeslu dēļ es to nevarēju aizvērt vai noņemt.
Es nezinu, kāpēc šāda veida spēles man rada problēmas, taču lielākā daļa manu kustību neaktivizējas, un tādēļ es neizdodas sasniegt līmeni. Turklāt tā ir laba spēle. Uzminiet, mana ierīce kaut kādu iemeslu dēļ nevar tikt galā ar spēles stilu.
Hücre Genişleme Savaşları Strateji Oyunları tino
Tas bija jautri, es esmu deviņi tūkstoši plus līmenī. Tomēr līmeņi vairs nav izgājami bez pastiprinātājiem. Es to nesaprotu, kāpēc gaidīt tik ilgi, lai padarītu to nespēlējamu? Reizēm smieklīgais līmenis bija pieļaujams, bet tagad tas ir visos citos līmeņos. Vai jūs tiešām domājat, ka es tagad sākšu maksāt?
ሕዋስ ማስፋፊያ ጦርነቶች ስልት fqvi
Nav lieliski. Lēns, zemas kvalitātes un slikti formatēts. Spēle, kas ir nedaudz izaicinoša un veidota tā, lai nepārtraukti rādītu jums reklāmas. Es netērētu savu laiku.
Jautra spēle pirmajās dažās reklāmās, bet pieņemamā līmenī, problēma nav tā, ka jūs sasniedzat līmeņus, kas liek jums izmantot savus pastiprinātājus, jo tie nav cits veids, kā uzvarēt, un ticiet man, ka esmu mēģinājis tiktāl, ka esmu kļuvis tik neapmierināts, ka esmu gandrīz izlaidis savu tālruni pāri telpai (tas prasa daudz atkritumu vai nopietnu ieskrūvēšanu no izstrādātājiem, lai es nonāktu līdz šim punktam), tāpēc tas saņem 1 zvaigznīti tikai lejupielādei, ja neiebilstat tērēt naudu, lai iegādātos monētas. vairāk paaugstinājumu
Nevar izlaist apmācību
Tas ir jautri un viss, man atgādina klasisko taustekļu karu spēli. Bet jums BŪS jāskatās reklāmas, lai progresētu. Daži līmeņi ir nepārspējami, ja vien neizmantojat preces (kas maksā) vai ja neskatāties reklāmu, lai iegūtu par 30% lielāku jaudu. Diks pārvietot dev
Ienīst reklāmas, taču tā ir laba spēle, ko spēlēt, kad dodaties uz izgāztuvi
Lieliska spēle laika pavadīšanai, izaicinoša, daudz līmeņu. Nevar beigt spēlēt
Izcila spēle. Neuztraucieties par papildinājumiem, izņemot to, ka tik daudzus no tiem nav iespējams aizvērt pat pēc tam, kad ir pagājis ievērojams laiks. Tas būtībā prasa spēku aizvērt un atkārtoti atvērt spēli. Nav pārāk slikti, bet tas notiek ļoti bieži. Ļoti kaitinoši. Labprāt mainīs vērtējumu uz 5 zvaigznēm, ja tas tiks novērsts.
Jauka maza strata spēle, es šeit nestāstīšu trikus, kā uzvarēt, jo pašam tos noskaidrot ir šīs spēles jautrība
Manas spēles priekšā parādījās reklāma, kas aizņēma visu mana tālruņa augšējo pusi. Un tas tur vienkārši palika. Tā nebija reklāma, kas traucē jūsu spēli, un jūs varat to izlaist. Tā bija reklāma, kas aizņēma PUSE TĀLRUŅA EKRĀNA, KAMĒR SPĒLĒJĀT. tāpat kā nē, tas nav veids, kā jūs veidojat reklāmas, tā jūs saņemat zemus vērtējumus savai spēlei. Reklāmas tiek rādītas, ja tās ir izlaižamas un izlaižamas pēc spēlēm vai, iespējams, atrodas ekrāna apakšdaļā, neaizņemot daudz vietas. Noteikti neaizņem vērtīgu ekrāna vietu
Kruta spēle .
Spēle bija laba, līdz jūs sākat sasniegt 500-700 diapazonu, kur tie padara līmeņus tik agresīvus, jūsu vienīgā iespēja ir skatīties vairākas reklāmas, lai uzlabotu savu veselību (kas nedarbojas pusi no laika), vai tā vietā skatīties video par 30 monētām. piešķirt jums atlīdzību pēc katras uzvarētas spēles.
Man ļoti patika spēlēt un atkārtoti atskaņot visus 300 līmeņus, ļoti labs līdzsvars, daudz karšu, +10 imo. Lūdzu, dariet daudz vairāk! Rediģēt: Tu vienkārši satrieca manu prātu. PALDIES. Edit2: esmu uz lvl 1143... Šim vājprātam nav gala... Paldies!
Nav slikti kinda basic, lai gan es dodu stabilu 6/10, nav slikta tentisko karu kopija
Es pat nevaru aprakstīt, cik šausmīga ir šī spēle. Es spēlēju 10 s, pirms izdzēsu. Tas pat nav centrēts vai skaidrs
Tas noteikti ir jautri, bet, ja jūs gatavojaties uzspiest reklāmas pēc katra līmeņa un nepiedāvāt reklāmas par zeltu, tad zelts ir jādod par piespiedu kārtām vai vispār netiek rādītas reklāmas. Pilnas lapas reklāmas spēles vidū ir kaitinošas. Es tikai tagad spēlēju lidmašīnas režīmā, tāpēc bez reklāmām.
Šī spēle sākās lieliski, taču, tiklīdz jūs sasniedzat augstākus līmeņus, tā maksā, lai uzvarētu, un pat ja jūs izmantojat reklāmu, lai turpinātu, tā pat neturpinās šī spēle mēģina iegūt naudu no cilvēkiem, kuri cenšas pārspēt līmeni
Vienkārša un pietiekami jautra spēle... bet trakas seksualizētas reklāmas un nav iespējas izveidot versiju bez reklāmām. Ja būtu versija bez reklāmām par dažiem dolāriem, es maksātu... bet kā tas ir, es turpināšu ar nākamo trako reklāmu.
Man ļoti patīk šī spēle. Tas ir laikietilpīgs, spēlēšanai ir vajadzīgas prasmes, un tas viss, bet es domāju, ka preces ir jāiegādājas nedaudz lētāk. Tas ir diezgan dārgi, jo jūs netaisāt daudz monētu katrā kārtā, jo īpaši tāpēc, ka man vajadzēja 183 līmeņus, lai nopelnītu 600 monētas, lai iegādātos tikai 2 vai trīs preces.
Lieliska mīklu prāta saliekšanas spēle. Bet, ja šūnas atrodas pārāk tuvu viena otrai, mēģinot tās savienot, līnija pazūd, un jūs katru reizi nesaņemat papildu punktu, un jūs zaudējat vienu no 2 vai 3 iespējamajiem savienojumiem, ko var izveidot. Es tagad esmu iestrēdzis 1053. līmenī un nevaru to izturēt, jo visas manas šūnas ir viena pret otru, tāpēc es nevaru atrisināt mīklu, nemaksājot par pietiekami daudz monētu vai neskatoties pietiekami daudz reklāmu, un tas ir ļoti nomākta. Un tas ir jālabo
Labi, ka man patīk šī spēle, un esmu to bloķējis, taču ir problēmas ar 372. līmeni, jo šķiet, ka tas sāk darboties, jo, pārņemot lielāko šūnu augšējā labajā stūrī, tā izveidos savienojumu, bet nepārspēs nākamo šūnu un uzvarēja. Neļaujiet man atcerēties dzīslu, lai uzbruktu citam. Bet kopumā laba spēle.
Laba spēle. Diemžēl jūs atsitāsit pret ķieģeļu sienu - ir posmi, kurus var iziet tikai, izmantojot priekšmetus. Tātad vai nu atrodiet veidu, kā iegūt/iegādāties minētās preces, pretējā gadījumā ir pienācis laiks atinstalēt un pāriet uz nākamo spēli.
Spēle ir izklaidējoša. Jūs nonākat bezgalīgā cilpā ar reklāmu, ko sauc par grūstīšanās pili. Jums būs jāiziet no spēles un pēc tam jāatsāk spēle katrā līmenī. 5 zvaigznes spēlei un tam sekojošais 2 zvaigžņu vērtējums reklāmas problēmas dēļ
Spēle bija pienācīga līdz nesenajam atjauninājumam. Tagad, kad jūs ejat nogriezt "vadu" vai "stīgu" vai ko citu, spēle domā, ka esat noklikšķinājis uz šūnas. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no jūsu uzbrukuma spēka, kas bija pirms tam, tas tagad ir izsmelts. Un, ņemot vērā to, ka ne visus līmeņus var pārspēt, neizmantojot spēkus, tas šķita mazs trieciens, bet, iespējams, tas ir tikai pārraudzības dēļ. Cerams, ka šis mehāniķis tiks atsaukts. Izņemot to, man nav nekādu problēmu ar spēli. Lielisks laika tērētājs.
Norm
Sveiki, es esmu cilvēks, kas izmēģina lietotnes un pārskata tās, un man bija DAUDZ jautrības ar šo spēli, un es nesaskāros ar kļūdām, vienkārša un viegli lietojama, es ieteiktu lielākajai daļai cilvēku lieliskas sistēmas, kuras man patīk. 😃😄☺️😊
Nav oriģināla, bet stabila spēle. daži no vēlākajiem līmeņiem šķiet neiespējami, taču tos var paveikt, ja mēģināt atkal un atkal. Spēle mani sanikno, bet tā ir laba lieta.
Man ļoti patika šī spēle. Iespēja skatīties monētu papildinājumus padara to daudz pieejamāku un izpildāmāku. Es dodu tikai 4 zvaigznes, jo esmu zaudējis spēju skatīties papildinājumus.
Viss bija kārtībā. Līdz lvl 25 es nesaprotu, kā es varētu vislabāk sasniegt šo līmeni, neizmantojot 'mīklas', ko varat iegādāties. Nepelniet monētas, kas nepieciešamas, lai iegūtu vairāk, ja vien skaitīšana nepalīdz. 2/300 monētas, lai iegādātos divas vai vienu lietu atkarībā no. Sāciet ar 30 monētām, katra pievienojot to pašu. Rediģēt 1. Es sazinājos ar Mobirix, un viņi man palīdzēja. Tagad es daudz vairāk sliecos uzskatīt, ka jūs varat pārspēt LVL bez precēm.
Interesanta variācija par Tentacle Wars. Tas ir gandrīz tā klons, bet, tiklīdz sākat iegūt specializētās šūnas, jūs redzat, ka tas nav gluži klons. Tomēr tas joprojām tiek uzskatīts par klonu pamata spēles mehānikas un vispārējās idejas ziņā. Paredzams, ka, pamatojoties uz grafiku, tas būs vairāk paredzēts bērniem, taču tas ir tikpat izaicinošs kā otrs.
Skin Editor 3D for Minecraft Tools gdq
Šī noteikti ir jautra stratēģijas spēle, ko spēlēt, ja vēlaties sadedzināt laiku. Man nav nācies izmantot nevienu no paaugstinājumiem, lai pārspētu kādu no līmeņiem, un es jau esmu 156. līmenī. Tāpēc nav īsti sagaidāma atalgojuma siena, lai iegūtu iepriekšējos līmeņus. cilvēki, kas raud par algu mūri, ir cilvēki, kuriem trūkst smadzeņu funkcijas. Es vēlos, lai būtu iespēja noņemt reklāmas ar maksājumu.
Es kādreiz mīlu šo spēli, bet nopietni, puiši? Šūnām tagad ir atšķirīga efektivitāte atkarībā no tā, vai jūs kontrolējat tās vai ienaidnieku? Es nezinu, vai tas ir paredzēts, vai arī tā ir kļūda, jebkurā gadījumā tas ir smieklīgi, ka jūs tērējat daudz laika un enerģijas, lai notvertu šūnu, jo tai ir ārkārtīgi OP reģenerācijas iespējas, un, kad jūs beidzot to darāt, tās zaudē visas šīs iespējas. Nemaz nerunājot par tās pašas kategorijas šūnu pilnīgi nelīdzsvaroto uzbrukuma ātrumu, kas gandrīz dubultojas, ja to kontrolē ienaidnieks.