Post by bilposenasi on Feb 16, 2022 10:30:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas begaliniai brangakmeniai ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Prasidėjo puikiai, bet tikrai smagu, jei esate banginis. Šiam žaidimui išleidau šimtus ir nebuvau beveik konkurencingas. Tie, kurie yra viršuje, šiam žaidimui išleidžia dešimtis tūkstančių. Tai apgailėtina. Nesitikėkite, kad tai patiks, nebent pradėjote prieš 5 metus ir išleidote mažiausiai 10 000 ir dar 2–3 tūkstančius per metus. Tada esate tik jūs ir kaip 30 kitų viršūnių, kurie tiesiog stumdo kitus žmones.
Žiauriai geras zaidimas
Po atnaujinimo uzeinu i zaidima ir jis stringa...
Plzzz mera magic rush žaidimas khol ke do vo pagrindinis ekranas pe hi atka hota h khulta hi nhi h
Geras žaidimas
Negaiščiau laiko šiam žaidimui. Jei neturėsite daug pinigų į tai investuoti, visada būsite sunaikintas ir negalėsite įgyti jokios pozicijos. Kūrėjai tai pavertė žaidimu „Pay-to-win“ ir nieko neįgyvendino sąžiningo žaidimo link. Tai palieka atviras duris priekabiautojams sunaikinti viską, dėl ko dirbate, ir nieko negalite padaryti. Jei norite tapti šaltiniu kažkam kitam, turinčiam daugiau pinigų investuoti, pirmyn.
Kas losia lola tai mano nikas wizardLTU, pakviekit i draugus !! O apie sita geima tai geras.
Kaip pradėti 4 lygį? Sakoma, kad turiu išrikiuoti savo herojų, bet man neleidžia
Super žaidimas
Šis žaidimas yra nuostabus su daugybe herojų ir nesibaigiančių įvykių, naudingų žaidėjui. Rekomenduoju visiems, kurie žaidė 8 mėnesius ilgiausią laiką, kurį praleidau žaisdamas bet kurį žaidimą.
Gražus žaidimas!! Super smagu!!
Kai žaidžiu „Magic rush“ herojus, išsijungia kodėl
Geras game tik kad biski per sunkus bet patariu ir kitiems atsisiusti tikrai geras
Magic Rush: Heroes როლური თამაშები ugql
Neabejotinai verta laimėti ir yra daug jūsų aktyvių žaidėjų, kurie nenori leisti savo pinigų žaidimams ir net nepavyksta pritraukti legendų iš renginių. tai yra pagrindinė priežastis, kodėl nustojau žaisti.
Nu tik naudojau si game ant mkx gaut soul
Telefonas sugedo. Negaliu susigrąžinti progreso. Net jei prisijungęs prie facebook
매직 러쉬:히어로즈(Magic Rush: Heroes) 롤플레잉 coh
xxx
Kodėl keiti žaidimų žanrą 3 ar 4 kartus, esu sutrikęs
魔法英雄 角色扮演 epqn
Labai daug klaidų..prašau pataisyti
Magic Rush: Heroes משחק תפקידים irwi
Aš žaidžiau šį žaidimą porą metų ir kol kas jis vis dar geras! Gerai padirbėta
Absoliutus apgaulė, o kūrėjams rūpi tik pinigai. Prastas klientų aptarnavimas ir administratoriai konkuruoja su žaidėjais renginiuose, todėl jie išleidžia daugiau.
Mano vaikui 7-tinmeciui labai patiko☺
Viskas gerai. Išskyrus tai, kad aš tikrai turiu mokėti, kad kartočiau bet kokį lygį, viršijantį tris bandymus. 😪
Skiriu tik 3 žvaigždutes, nes negaliu įkelti savo senojo sąskaitos ir kodėl negaliu susieti naujojo sąskaitos?
Sudas nesamone viska
ŠIS ŽAIDIMAS Siaubingas. Kūrėjai labiau rūpinasi žaidimo valdymu, o ne tikru žaidimu. Būkite pasirengę išleisti DAUG grynųjų pinigų, kad prarastumėte kūrėjams palankias paskyras. Pagrindinis žaidimo pranašumas yra bendravimas su žmonėmis iš viso pasaulio.
Paprastai tai yra mano mėgstamiausias visų laikų žaidimas. Tiems iš jūsų, kurie ieško žaidimo, kuris jus džiugintų ir nesijaudintų, kad artimiausiu metu jį ištrinsite, nes jis bus nuobodus, tai jums skirtas žaidimas. Nors tai gali būti ne visiems
Man geras RPG.
Užtrunka per ilgai, kad tik vienam herojui pasiektumėte 5 žvaigždutes, o jums reikia 5 iš jų PVP arba PVE etapuose, o tai trunka amžinai, jei esate laisvas žaidėjas, pats renginys visada yra susijęs su kuo daugiau deimantų papildymu. Norėdami ką nors gauti ir tai jums kainuos apie 200 USD už įvykį, taip pat nepamirškite būti sunaikinti už didžiausią atlyginimą ir žaisti žaidėjus, kurie nuolat naikins jūsų pilį su savo „ypatingais apmokamais herojais“
Man patinka žaidimas, nors jo negalima žaisti, nebent išleidžiate daug pinigų. per mažiau nei tris dienas nuo naujo serverio pradžios žaidėjai yra 52 lygyje ir legendiniai herojai su VIP parinktimi. jei jie sukurtų labiau suderinamą serverį tiems, kurie neturėjo galimybės laimėti, aš dar labiau mėgaučiausi šiuo žaidimu, bandyčiau sutaupyti, kad nusipirkčiau namą, kad galėčiau žaisti tik tada, kai nedirbu dvejetuose.
I lola uznesa
tai geriausias bokšto gynybos žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, be to, yra tiek daug herojų, kuriuos reikia žaisti😃
Tai geras žaidimas savo dizainu, bet godūs kūrėjai kiekviename serveryje sukuria 3-4 paskyras ir užima aukščiausias gretas, netgi valdo serverius. Čia aš skiriu 1 žvaigždutę, negaliu duoti mažiau. Nepakliūkite į šiuos pinigų spąstus. Tai ne stebuklingas skubėjimas, o pinigų skubėjimas.
Tai puikus žaidimas, kurį žaidžiu 5 ar 6 metus, bet dabar turiu problemų kiekvieną kartą, kai atidarau žaidimą, manęs prašo prisijungti, kad atidaryčiau paskyrą. Ar galite tai pataisyti.
Negaliu atkurti savo senos paskyros. Nors praėjo daugiau nei metai, ji vis tiek turėtų būti ten, nes buvo susieta
Tai buvo puikus žaidimas, tačiau tuo momentu, kai buvo padarytas, jis tapo grynųjų pinigų pagrobimu. Aš žaidžiau šį žaidimą beveik metus, o tai buvo maždaug prieš 2 metus. Buvau antras geriausias savo serveryje. Savo serveryje turėjau geriausią gildiją, kuri buvo susieta su puikiu gildijos konkurentu, todėl buvo smagu. Nekenčiu to sakyti, bet čia iššvaistau milžiniškas pinigų sumas, nes tiek daug, kad gėda tai sakyti. Tiek pinigų nemoku už žaidimus telefonu, nes jie atskleidžia priklausomybę sukeliantį elgesį taip pat, kaip kreko priklausomi yra priklausomi nuo kito smūgio. Aš buvau priklausomas nuo kito mūšio. Tiesą sakant, tai buvo pats smagiausias žaidimas, kurį kada nors turėjau žaisti. Tada serveriai susijungė. Staiga pinigų suma, kurią išleidau, pasikeitė, ir naujoje miesto gildijoje buvo 5-10 žaidėjų, kurie savo sąskaitose išleido daugiau nei 20 000 USD. Mes tiesiogine prasme suorganizavome 90% serverio, kad kovotume su jais, nes nekentėme to, kas atsitiko. Na, mes pralaimėjome, o jei tai įveiks arba prisijungiu prie jų, aš pasitraukiu. Praradau daugybę puikių draugų iš viso pasaulio, daug laiko ir pinigų, kuriuos mėgavausi išleisti, bet žinojau, kad juos galima išleisti geriau. Niekada nepamiršiu šio žaidimo, bet jei jums nepatinka pralaimėti ar žaisti tam, kad laimėtumėte šį žaidimą (be to, žaisti beveik 8–12 valandų per dieną), būsite greitai pašalintas. Galbūt ne pirmą ar antrą mėnesį, bet kai pateksite į trečią, tikrai žinosite, kas moka, kas žaidžia, kas daro abu ir galiausiai, kaip ši apžvalga buvo parašyta sąžiningai. Tegul jūsų medžioklė būna sėkminga, o kovos – šlovingos kitur!
Kol kas viskas gerai
Man patinka šis žaidimas, bet jei kiekvienas veikėjo judesys bus valdomas, tai šis žaidimas yra nuostabus
ar kas nors matė, kad tai yra kaip mobiliųjų legendų žaidimai hhhhhh
laiko švaistymas
Čiulpkit byby atrą kartą dingsta seivas su 2 legendiniais
Kodėl ta maža „susisiekite su kuo nors“ funkcija prisijungimo įkėlimo ekrane pasirodo per paskutines 0,5 sekundės? Kol kas nors net neturi progos jį spustelėti? Bandau atkurti paskyrą ir negaliu to padaryti, jei parinktis net nepasirodo, paskyra turėjo būti susieta su mano „Google Play“, tačiau žiūrint į visas kitas apžvalgas, atrodo, kad tai nuolatinė problema.
Rush Royale: Tower Defense TD Strategie nzo
Visą laiką žaidžiau tai 3 metus skirtingose paskyrose ir pats žaidimas yra geras, bet manau, kad kryžiaus žygis saloje galėtų atgaivinti jūsų herojus ir duoti daugiau kryžiaus žygio monetų.
Geras žaidimas.