Post by bilposenasi on Feb 16, 2022 10:27:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : szakács játékok ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : szakács játékok IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan kitartást csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : szakács játékok 2022 version ▞▞▞
Cooking Fest: trò chơi nấu ăn Trò chơi điện tử hggw
Új éttermek megnyitásához legalább 250 gyémántra van szüksége! Az első kinyitott éttermében 40 szintje van, amelyekért minden szinten csak 2 gyémántot kap. Tehát hogyan nyithatunk fel több éttermet? Olyan gyémántokat kell vásárolnia, amelyekért az 500 gyémánt 5 dollár. Miért nehezítené meg nekünk ezt a játékot, miközben hirdetései is vannak? Srácok, vissza kell mennetek és meg kell tervezni a dolgaitokat, ez értelmetlen és haszontalan
Túl sok az ügyfél, de ettől eltekintve tényleg tisztességes. A telefonom nem engedi, hogy telepítsem a Főzéslázat, így ez a verzió segített 😁
nos, szeretem ezt a játékot, de a drágakövek videója nem működik, így nem tudok frissíteni egy bizonyos ponton. ha más véleményeket olvasok, nem szeretnék tíz videót megnézni csak egy drágakőért, így még ha a videó működne is, akkor sem játszhatnám tovább ezt a játékot, mivel a drágaköveket lehetetlen megszerezni anélkül, hogy megvásárolnám őket.
Játék közben a játék lefagy, és elakad
Cooking Diary® Restaurant Game असल की नकल वाले गेम qex
BEKŐ FERENC
Micsoda abszolút csalás. 4. szint, és azt akarja, hogy 30 drágakővel bővítsd azt, amit nem tudsz valódi pénz költése nélkül keresni.Valódi pénzt költök játékokra, ha tudom, hogy a játék őrző-e, például a 40. szint... de a 4. szint ez nem több, mint egy pénzcsalogató, profittermelő alkalmazás. Kerüld el kerüld el..
Cooking Fest : koch spiele Arcade agb
Ez egy érdekes játék, de csak egy pályát játszottam, mert sok drágakőre van szükségem, hogy egy másik szintre lépjek, és ugyanazokat a drágaköveket olyan nehéz megszerezni. Tehát fizetnem kell, hogy a következő szintre jussak. Ezért törlöm a játékot, mert túl sok drágakő szükséges, és befejeztem az 1. szintet, szóval viszlát!
Nagyon gyenge a játék minősége, szükségünk van csillagokra, de a játék csak bizonyos szinteket biztosít. Ráadásul a koncepciót kicsit nehéz csillagokat szerezni, mert 24 órán belül csak 10 alkalommal láthatunk reklámot, így nem tudunk csillagokat gyűjteni.
Eleinte élvezetes volt, de aztán az összes kávézót ki kell nyitni egy drágakővel. És nincs más módja annak, hogy megszerezze a drágaköveket, hacsak meg nem vásárolja.. Ne töltse le ezt a játékot!!!!
szép játék, szeretem az ételt ebben a játékban jobb, mint a másikban, csak 4 elemet kell elkészítened, de ebben a játékban különféle élelmiszereket készíthetsz, szóval azt mondanám, hogy a játék valóban nagyszerű. Ha bármilyen hiba van, ne vegye figyelembe. Ez az egyik kérésem. Kösz
Nagyon szeretem ezt a játékot, de a dolgok, amik gondot okoztak, az az, hogy minden alkalommal, amikor befejezek egy szintet, folyamatosan hozzáad, hozzáad, HOZZÁAD!! ez y 2 csillagot adtam
Nem tudok gyémántot venni..nem tudok új éttermeket nyitni, mert nincs elég gyémánt... Őszintén szólva frusztráló, elveszíti az érdeklődésemet a játék iránt 😪 de 5 csillagra értékelem, pedig idegesítő a gyémántokkal😑
Tekintettel arra, hogy az ékszerek nem részei a nyereménykorlátnak, a játékos frissítheti, hacsak nem költ $. El fogom távolítani.
Ki akar pénzt költeni csak a következő étterem megnyitására? Szegény, ha drágaköveket vásárolok, először arra gondoltam, hogy "jó, ha serpenyőt veszek". Milyen meglepetés, hogy 250 gyöngyszemet kell fizetnie a következő étterem kinyitásához. Azonnal távolítsa el, így a 350 drágakövemet a fejlesztőnek hagyom.
Nos, ez egy nagyon jó főzős játék, nagyon addiktív és nagyszerű grafikával...nagyon élvezetes sok különböző étel elkészítése, mint pl. fren.. 🍟, omlett és hamburger...nagyon élveztem... Köszönöm!!
Grafikában nem jó
A legjobb alkalmazás az idő múlásához és azoknak, akik sokat szeretnének főzni, de nem tudnak, így vágyként is használhatják. Köszönöm szépen ezt az alkalmazást Végül azt szeretném mondani, hogy fantasztikus
Most kezdtem el a játékot, és gyémántokat kell vásárolnod, hogy sok ételt frissíthess. Ingyenes, nincs szükség készpénzre, hogy bárhova eljuthasson
jó játék,klassz
A játék addiktív, de a fő probléma az, hogy nem kapsz drágaköveket a szint frissítéséhez, így nem tudsz a következő helyre költözni, és 1 gyémánt megszerzéséhez 10 kiegészítőt kell látnunk, ami nevetséges a játék törlésére gondolni.
ez a játék nagyon lassú és nagyon igazságtalan, annyi gyöngyszemet kell szerezned, hogy feljavítsd a konyhádat és a következő szintre... nem boldog
Szeresd a játékot. Bárcsak több érmét szerezhetne egy teljesített szintért.
nincs más út, mint gyöngyszemet gyűjteni öt szint után. a játék azért jó, mert kevesebb a gyémánt
Soha nem játszok ilyen stubi játékot, ha új szintet akarok nyitni, háromszor kell fizetnem vagy vissza kell fizetnem az első szintet, hogy jobban bezárhassam
Az első éttermem összes kihívását teljesítettem, és 16 000 érmém van, hogy vegyek egy újat, de mégsem tudom megtenni. Meg tudná valaki mondani, hogyan vegyek új éttermet, ha nem, akkor megszabadulok ettől.
Jó játék, de nehéz továbblépni a következő szintre, mert sok gyémántra van szükség a következő szint megvásárlásához☹
nagyon jó
A konyhai eszközöket nem könnyű frissíteni a drágakő alapjain, távolítsa el a drágaköveket a frissítés során, és megkönnyítse számunkra
Imádom ezt a játékot, ez a legjobb játék, amikor nincs kedved bármilyen játékhoz, vagy ha lustálkodtál, ez a játék a legjobb, és mindent meg tudunk keresni és frissíteni ebben a játékban imádtam. A legjobb játék!
Cooking Fest: trò chơi nấu ăn Trò chơi điện tử hggw
A játék jó. De nagyon-nagyon nehéz a következő szintre jutni gyémántok nélkül. Szerintem javítanod kell a logikán.
Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, jelenleg 5 csillagra értékelem, az egyetlen probléma az, hogy 3 hétig játszottam vele, és úgy tűnik, nem keresek gyémántokat, de nincs valódi pénzem, amit elkölthetnék, így ha gyémántokat kapunk, például minden nap bejelentkezünk. ingyenes gyémántokat kapsz minden alkalommal, amikor játszol a játékaikkal??? játszik még valaki azzal, hogy ugyanazt a problémát találta már? Mivel csak hetente 60 fontot kapok, mivel a fiam gondozója vagyok, aki 19 éves, de még mindig nem lát semmilyen veszélyt, és ezért egy 2 hálószobás szobát tartok.
kérjük, tegye olyan egyszerűvé a játékot, hogy a játékos ne szenvedjen a pénzének vagy az MB-k pazarlásától.
túl nehéz frissíteni dolgokat, ettől eltekintve jó játék lehet!
Az élelmiszerek megérintésével fejlődtél, mint legutóbb, amikor felvettem