Post by bilposenasi on Feb 16, 2022 10:21:05 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Make7! Hexa Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Make7! Hexa Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Make7! Hexa Puzzle 2022 version ▞▞▞
plné chýb a agresívnych reklám, ktoré vám nedovolia hrať.
Zdá sa, že to nie je také náhodné, ako by malo
Zábavné a trochu meniace sa, ale príliš veľa reklám! Nestojí to za čas strávený sledovaním reklám.
Hra sa každých 10-15 sekúnd pozastaví kvôli reklame... PRÍLIŠ VEĽA!!!! nemožné užiť si hru alebo sa sústrediť na stratégiu... strata času
Používa sa na zábavu, ale nedávno reklamy úplne odvádzajú pozornosť od hry. Čísla zamrznú, takže ak chcete pokračovať, musíte si pozrieť reklamu. Nie ďakujem!
Hrám túto hru, keď robím dialýzu...
Sakra, čo mi stiahlo reklamné obrázky do telefónu.
Nedovolilo mi to ani spustiť hru
Zmanipulovaný., držky zbierajúce peniaze.
Príliš veľa reklám. Bolo by veľmi zábavné, keby ste sa nemuseli pozerať 30 sekúnd. reklama každých pár minút.
Príliš veľa reklám. Naplnia sa, keď je vaša hra nečinná, takže ak položíte telefón na pár minút, keď sa vrátite, telefón vysiela graficky náročnú reklamu
😍😍😍🥇🥇🥇
Skvelá hádanka. Menej o matematike a viac o ceste.
reklamy sú dlhé, nedajú sa začať odznova, iba sa resetujú, pri prvom hraní sa dostanete ďaleko a už nikdy viac
Posun na iné úrovne je malý až žiadny, akonáhle zaseknutý reset je jedinou možnosťou. Prebieha veľmi málo.
Make7! Hexa Puzzle Tankenötter qhv
v pohode
Ak máte radi zlúčené domino, túto hru si naozaj užijete.
Táto aplikácia obsahuje videoreklamy so zvukom. Nehrajte to, ak nechcete, aby sem ľudia dostávali reklamy.
Je to ako meditácia. Veľmi upokojujúce
Milujte túto hru. Relaxačné. Zamestnávam môj mozog. Ničiteľ nudy. Stále milujem túto hru.
Dobrá hra zničená odinštalovaním dlhých reklám.
NENÁVIDÍM VŠETKY REKLAMY A POZERANIE VIDEÍ
Toto je veľmi zlá hra😈😈
Naozaj zábavné a jednoduché. Skvelá hra na oddych a užite si čas mimo zóny. 3 režimy dodávajú hre spestrenie. Mohla by sa použiť lepšia hudba.
dobrý čas voda
Zábava, kým to nepreruší hru reklamou. Zbavil som sa kaucie a odinštaloval som ho, keď reklama neposkytla možnosť zavrieť a načítala som Obchod Play.
dobre
Veľmi sa mi páči táto hra, pretože vás núti premýšľať a udržuje váš mozog aktívny
Reklamy sú príliš časté
Rescue Wings! Trò chơi điện tử vwwu
Totálne mi zničil telefón vírusom. Neopraviteľné. Musel si kúpiť nový telefón. Stratili ste všetko.👿
Super hra ..neznam lepsiu....
Zaujímavý koncept pre logickú hru. Dobre spracovaný a ostrý vzhľad
Užite si hru...ale z nejakého dôvodu mi už nedá možnosť zdvojnásobiť vaše odmeny.
Zábavné, ale príliš veľa reklám
Náročné, ale nie návykové.
Samozrejme, že hru milujem, ale môžem hrať len jednu úroveň a začína ma to nudiť
táto hra je taká zábavná; sakra cool